Concurs

Regulament concurs “Do you speak Cinema?”

Secţiunea 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului “ Do you speak Cinema” este Asociaţia Culturală Macondo care deţine şi organizează proiectul Cinema-Edu, cu sediul în Bucureşti, str.C.A.Rosetti, nr.25, et.1, ap.5, sect.2, înfiinţată la data de 2007, cod fiscal nr. RO23413332. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.cinema-edu.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

 

Secţiunea 2.  DREPTUL  DE  PARTICIPARE

La acest concurs pot să participe doar elevii din Bucureşti, Timişoara, Slatina, Moineşti, Caracal, Topliţa, Corabia, Moreni, Târgovişte, Slobozia, Râşnov, Ardud.

Secţiunea 3. DURATA  CONCURSULUI

Concursul ” Do you speak Cinema?” se desfăşoară în perioada 24 martie- 20 mai 2014, pe pagina de facebook www.facebook.com/cinema.edu.ro.

Secţiunea 4. MODUL  DE  DESFĂŞURARE  A  CONCURSULUI

În perioada 24 martie -20 mai, invităm tinerii liceeni să ne trimită un text( maxim 500 de cuvinte) sau o fotografie/desen ( însoţite de o scurtă descriere) despre unul din filmele care i-au inspirat cel mai mult din lista următoare: Io e te/Eu şi tu, El bola/Bila, Arrugas/Riduri, Incendies/Incendii, Starbuck, O lacrimă de fată, Matei, copil miner, Les quatre cents coups/Cele 400 de lovituri, Les Parapluies de Cherbourg/Umbrelele din Cherbourg, La Fille du 14 juillet/Fata pe care am cunoscut-o pe 14 iulie, Le Jour des corneilles/Ziua ciorilor. Materialele trebuiesc trimise pe adresa [email protected]. Acestea vor apărea pe pagina de facebook Cinema-Edu (www.facebook.com/cinema.edu.ro) în albumul Concurs „ Do you speak Cinema?”. Cel care are cel mai popular material şi strânge cele mai multe like-uri va putea să îşi aleagă premiul dorit. Restul premiilor vor fi acordate prin tragere la sorţi.

 

Secţiunea 5. PREMIILE  ŞI  MODALITATEA  DE  ACORDARE

Premiile sunt:

  • pachete cu produse AVON pentru El şi EA în valoare de 200 ron.
  • un abonament la Decât o Revistă
  • 3 abonamente  de cinci intrări gratuite la film la Cinema Elvira Popescu
  • două certificate care scutesc taxa de înscriere la orice tip de examen de limba engleză Cambridge, organizat de centrul European Examinations Centre (EEC). European Examinations Centre este o instituţie autorizată de prestigioasa  Cambridge English, să furnizeze în România examenele de certificare a cunoştintelor lingvistice pentru limba engleză. Mai multe detalii, aici
  • 10 simulări de competenţe digitale ECDL(European Computer Driving Licence)
  • 5 serii de înscriere generale unice ECDL valabile pentru orice tip de certificare ECDL, prin care vă înscrieţi gratuit în programul de certificare ECDL, la orice examen şi oricând. European Computer Driving Licence este cel mai răspândit program de certificare a competenţelor digitale, recunoscut în 150 de ţări. Mai multe detalii, aici.

 

Premiile sunt acordate prin tragere la sorţi şi persoana cu materialul cu cele mai multe like-uri pe pagina de facebook Cinema-Edu îşi va alege premiul dorit.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justitiei. Asociaţia Culturală Macondo va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. Dupa încheierea concursului, toate datele concurenților din prezentul concurs vor fi păstrate pentru eventuale reclamaţii și în scopuri statistice timp de 30 de zile

Prin înscrierea la concurs, concurentul îşi exprimă expres şi neechivoc consimţământul ca datele sale personale să fie prelucrate de Asociaţia Culturală Macondo în scopul prezentului concurs.

Prin participarea la concurs, vă daţi acordul explicit pentru ca numele dumneavoastră să poată fi folosit în scopuri publicitare pentru partenerii proiectului Cinema-Edu şi alte canale mass media.