Premiile de excelență IER

Adaugat de Diana pe . in categoria Cinevorbim

Institutul European din România (IER) a acordat Premiul de Excelență pentru promovarea Industriilor Culturale și Creative în spiritul valorilor europene proiectelor: Gazeta Matematica-Ediție Electronică și Seria Geometrie între joc și nota 10.

Ediția cu numărul șase a Premiilor de Excelenţă IER pentru promovarea spiritului şi valorilor europene a fost dedicată proiectelor și inițiativelor care sprijină și promovează sectorul Industriilor Culturale și Creative. În cadrul festivității de premiere IER, proiectele INTUITEXT: Gazeta Matematica – Ediția Electronică și Seria Geometrie între joc și nota 10 au primit Premiul de Excelență pentru promovarea Industriilor Culturale și Creative în spiritul valorilor europene.

Seria Geometrie între joc și nota 10 este un produs care se adresează elevilor din clasele a VI-a şi a VII-a. Lecţiile de geometrie îmbină învăţarea interactivă cu jocurile, cele cinci volume acoperind principalele capitole din materia de geometrie.

Gazeta Matematică-Ediție Electronică reunește colecţia integrală a revistei Gazeta Matematică din perioada 1895-2010. Alături de Societatea de Științe Matematice din România ne-am bucurat să prezentăm pasionaților de matematică peste 63.000 de pagini ce cuprind peste 96.300 de probleme şi articole matematice structurate după numărul şi data apariţiei, titlu, domeniu tratat sau autor.

Comentarii