Invitație conferință lansare proiect Filme pentru liceeni

Adaugat de Diana pe . in categoria Cinevorbim

 

Dragi profesori,

În data de 23 iulie, Asociația Culturală Macondo, în colaborare cu asociația elvețiană Lanterna Magică vă invită la conferința de lansare a proiectului ” Filme pentru liceeni” și la un workshop introductiv despre educația cinematografică în școli, susținut de experții elvețieni. Din luna octombrie, se vor desfășura evenimente cu un program de șase filme de artă, dar și sesiuni de formare pentru profesorii participanți. Printre invitații cu care o să aveți posibilitatea să discutați la conferința din 23 iulie se numără Boglarka Nagy (responsabil de proiecte de film şi al cinematografului Elvire Popesco), Raluca Iacob-Pop (coordonator Susține Cultura în Educație), Delia Lungu ( psiholog Intuitext), Ileana Bîrsan (critic de film), Florin Barbu (critic de film), Rodica Dominiteanu ( coordonator Cinema-Edu). «Filme pentru liceeni » este un nou proiect de educație prin film dezvoltat de Asociația Culturală Macondo împreună cu asociația elvețiană Lanterna Magică. Profesorii și liceenii din România vor avea acces la un ghid educațional special dezvoltat pentru a putea lucra cu materiale audio-vizuale în sala de clasă.

Pe site regăsiți mai multe detalii despre proiect și programul conferinței și vă puteți înregistra: www.filmepentruliceeni.ro

Accesul la conferință este gratuit, în baza înscrierii și confirmării primite din partea Asociației Culturale Macondo, întrucât locurile sunt limitate.
Adresă conferință: Casa Universitarilor Bucureşti, Str. Dionisie Lupu, nr. 46

Persoană contact:

Diana Cercel, coordonator proiect

Mail: [email protected]

 

 

Comentarii